erfaren elektriker

Vi söker en utbildad och erfaren elektriker till BJ Värme Montage AB

Får du energi av omväxling och snabbt tempo i en vänlig miljö? Hos oss får du frihet under ansvar att överträffa kundernas och medarbetarnas förväntningar genom din kunskap, ditt driv och ditt intresse. Nu söker vi en serviceinriktad elektriker till BJ Värmemontage AB i Kvicksund.

Om jobbet

Som elektriker på BJ Värmemontage kommer du i första hand jobba med elarbeten i samband med installation av värmepumpar till både villa och större fastigheter. Du kommer att jobba i team tillsammans med en VVS-montör där ni tillsammans hjälps åt och installera värmepumparna.

Vem är du?

Vi söker dig som har några års erfarenhet av yrket och där med förmåga att arbeta självständigt och lösnings inriktat. Arbetet innebär mycket kundkontakt och kräver därför god social förmåga och servicekänsla.

Grundläggande krav för tjänsten
• B-körkort
• Relevant behörighet
• Rörkunskaper är meriterande

BJ Värmemontage AB

Vi är ett företag som har vårat kontor i Kvicksund mittemellan Eskilstuna och Västerås. Vi har drygt 30 års erfarenhet av värmepumpinstallationer och har genom åren utfört tusentals objekt av olika slag. Idag är vi en grupp på 10 personer som jobbar tight tillsammans med både installationer och service/eftermarknad.

Vår ambition är att du som kund alltid skall känna dig trygg och säker, när du anlitar oss. Hos oss får du ett seriöst bemötande och ett professionellt utfört arbete.

Vi arbetar med alla typer av värmepumpar så som berg, jord, sjö, frånluft, luft/vatten samt luft/luft.

Vi utför totalentreprenader till offererat fast pris.

Så som återförsäljare och auktoriserat serviceombud för Nibes alla värmeprodukter, får du snabb hjälp av vår certifierade servicepersonal.
Vårat geografiska arbetsområde är i huvudsak Mälardalen med tonvikt på Västerås och Eskilstuna.

Du är välkommen med din ansökan och i eventuella frågor på mail eller telefon till Magnus Lindberg.
Tel: 076-835 44 42 mail: magnus@bjvarme.se